Zalezy mi na tym, aby dobrze cenowo wyjść na całym remoncie. Jest sporo rzeczy do zrobienia. No i jednak kasowo tez sa pewne granice, przy których chce zostac. Tylko zastanawiam się teraz skąd okna do bramy garazowej zamówić?
Wiesz pierwsze pytanie na które musisz sobie odpowiedziec to jakiego rodzaju chcesz mieć okna. Bo masz szkło pleksi poliwęglan… wiec tak serio to masz w czym wybierac. A potem po prostu zobacz co każdy producent okien ma do zaoferowania i w zasadzie sprawe da się szybko popchnąc.
No i cena okien do bramy będzie ostatecznie tez zależeć od materialu który zostal wykorzystany. Bo jednak kazde okna sa inne i musisz się liczyc z innymi cenami.
No ja brałem okna z poliwęglanu i jakos nie mam na co narzekać bo cenowo spoko a jakościowo tez. Takie okna do bramy sa wytrzymale bo ostateczny kształt w tym wypadku nadaje forma do ktorej przymocowuje się okna. No i przepuszczalność swiatła jest naprawde duza. Ale ja bralem z Erna.pl gdybys chciała sprawdzic to sobie poszukaj.
Jak chcesz to poczytaj wiecej na temat tych okien http://www.erna.pl/okna-do-bram/ co tam podawalem wczesniej. Tam masz namiary na firme wiec możesz spokojnie dzwoniac. Wiadomo ze okna do bramy musza być wytrzymale no i solidnie zrobione bo inaczej to nic z tego.